Nuura tilføjer udsøgt farvekombination til populær serie - Se de nye Rizzatto lamper her!

14. november 2022
Nuura tilføjer udsøgt farvekombination til populær serie - Se de nye Rizzatto lamper her!
”Vores mål er at skabe unik og æstetisk belysning, som afspejler den overdådighed og glæde, der findes i den nordiske natur.” Sådan beskriver den danske belysningsvirksomhed Nuura deres overordnet formål, som på smukkeste vis er lykkedes for dem endnu engang. De har nemlig taget fat i en af de mest bemærkelsesværdige og storslåede Nuura lamper, nemlig Rizzatto serien, og tilføjet en ekstra flot farvekombination til de tre eksisterende lamper i serien. Nu kan du derfor også få fat i en Rizzatto pendel i begge størrelser eller loftlampe i kombinationen Satin Silver/Opalse dem her!

Nuura er et relativt ungt dansk designhus, der blev stiftet i 2017 af Sofie Refer, Nadia Lassen og Peter Østerberg, som ønskede at skabe unik kvalitetsbelysning, der skulle berige samt fuldende indretningen i både det private og offentlige rum. Dette formår de stadigvæk ved at kombinere elegant design med den nyeste teknologi og nøje udvalgte materialer i den højeste kvalitet.

Med denne lampeserie har den danske belysningsvirksomhed samarbejdet med den internationalt anerkendte lysdesigner Paolo Rizzatto, som blev inspireret af den avantgardistiske dans, Triadisches Balles, til denne unikke geometrisk formede serie. Serien består i forvejen af to pendler og en loftlampe i den klassiske farvekombination bestående af hvidt opalglas og nydeligt børstet messing, som får lampen til at emme af varme og hygge i indretningen.

De nyeste tilføjelser til serien består ligeledes af to pendler og en loftlampe, der har det samme organiske formsprog og karakteristiske dekorative design bestående af både transparent, mønstret glas og mundblæste opalglasskærme, der er udsmykket med metal detaljer i en flot satin sølv finish, der giver lamperne et moderne og eksklusivt look. De hvide opalskærme skjuler lyskilden og sørger derfor for at sprede et blidt, behageligt og diffust lys ud i rummet.

Du kan placere disse lamper mange forskellige steder i din indretning, eksempelvis over spisebordet, i stuen eller det mørke hjørne. Uanset hvilken placering, du vælger til din Rizzatto model, så er du garanteret et særdeles dekorativt indretningselement såvel som en funktionel belysningskilde, der vil tilføje en øjeblikkelig elegance og overdådighed til din bolig, som helt sikkert vil fange dine gæsters opmærksomhed.

Se hele Rizzatto serien her