Tidløs klassiker fra Tom Rossau i nye versioner - Se de enestående ST906 lamper her!

24. november 2022
Tidløs klassiker fra Tom Rossau i nye versioner - Se de enestående ST906 lamper her!
Hvis du også er stor Tom Rossau fan, så har vi gode nyheder! For igen år kommer der nye, fantastiske lanceringer fra det danske designhus. I denne omgang er det tilføjelser til den enestående ST906 serie i form af to mini bordlamper og to mini pendler i materiale- og farvekombinationen White/Grey og Birch Natural/Pine, som også kendetegner de eksisterende lamper i serien.

Tom Rossau er en relativ ung designvirksomhed, som blev stiftet i 2012 af designer Tom Rossau, som var dybt fascineret af forholdet mellem geometri, materialer og måden hvorpå former ændrer udtryk jo mere tryk, de er under. Denne fascination startede hans forretning og er fortsat den bærende filosofi i designstudiet. Det er derfor ikke overraskende, at også de nyeste tilføjelser til hans imponerende designporteføljen er præget af geometri og former dannet under tryk.

Præcis som resten af ST906 serien samt generelt hele Tom Rossaus produktsortiment er også de nye ST906 Mini Bordlamper og ST906 Mini Pendler karakteriseret ved unikke geometriske mønstre lavet af de fineste træfinere. De nyeste mini bordlamper og mini pendler er desuden håndlavet, hvilket også bidrager til deres eksklusivitet og indiskutable tiltrækningskraft.

Ligesom de eksisterende lamper i ST906 serien er også de nye lamper også fremstillet i to forskellige materialer, herunder coated papir og birketræ finer, som har hver deres udtryk og belysning i rummet. Her giver lamperne i coated papir en god ambient belysning i en rar hvid tone, hvorimod birketræet tilføjer et varmt og hyggeligt lys, der sætter en behagelig og afslappet stemning, også når lyset ikke er tændt. Du kan derfor frit vælge dén model og dét materiale, der passer bedst til netop din boligindretning.

Siden de første ST906 lamper blev introduceret i 2012 har de været en stor designfavorit blandt både nationale og internationale fans, da de æstetiske lamper både er tidløse og klassiske, og kan derfor overleve tidens trends og tendenser inden for boligindretning. Du kan med fordel kombinere de eksisterende ST906 modeller med de nye mini modeller og dermed skabe et dekorativt og unikt designudtryk i din indretning, som helt sikkert vil fange dine gæsters opmærksomhed!

Se hele ST906 serien her