Moderne og dekorativ belysning fra danske Design By Us – Nutty pendlerne melder sin ankomst på Lampemesteren!

21. november 2022
Moderne og dekorativ belysning fra danske Design By Us – Nutty pendlerne melder sin ankomst på Lampemesteren!
Året 2022 har indtil videre været et begivenhedsrigt et på shoppen med spændende nyheder fra både nationale og internationale populære brands – og heldigvis er året ikke omme endnu! Det danske designhus Design By Us har nemlig lige lanceret en række unikke og æstetiske Nutty pendler, der vil tilføje et overdådigt touch til enhver boligindretning.

Design By Us blev stiftet tilbage i 1999 af designer Rasmus Larsson, der ønskede at skabe en legeplads for fantasifulde og utraditionelle tilgange til skabelsen af belysning og boligtilbehør. Dette er fortsat tilfældet hos den kreative designvirksomhed, der har fået skabt deres eget designsprog med inspiration fra mode og fantasi såvel som en god portion humor og nysgerrighed. Modeindustrien er nemlig frygtløs, modig og udtryksfuld, og netop dette er inspirationen i udviklingen af designs hos Design By Us, som ønsker at udfordre folks opfattelse af design og vende det åbenlyse på hovedet.

Dette må siges at være lykkedes for dem endnu engang med de nyeste Nutty pendler, der med sit ekstraordinære og unikke design i den grad adskiller sig fra mængden. Disse lamper vil utvivlsomt give din boligindretning et storslået og elegant strejf, som helt sikkert vil skabe blikfang og beundring blandt dine gæster. Nutty er et imponerende design, som kan fås i et hav af forskellige størrelser og farvekombinationer, så du er garanteret at finde en lampe, der passer perfekt til dit behov og din stil. Alle lamperne i serien er karakteriseret ved den mageløse lampeskærm i mundblæst glas, som inspireret af den naturen og mere specifikt et agern.

Udover den exceptionelle glasskærm er lampen også udstyret med en nydelig lakeret metal detalje, en flot tekstilledning samt et indbygget LED lys, der også gør Nutty til en langtidsholdbar løsning. Du kan placere din Nutty pendel mange forskellige steder i din boligindretning, eksempelvis over spisebordet, i det mørke hjørne eller i soveværelset – det er kun fantasien, der sætter grænser for dette ekstraordinære design. Uanset hvilken Nutty lampe, der passer perfekt til dig, så er du garanteret et enestående indretningselement, der er præcis ligeså dekorativt, som det er funktionelt i indretningen.

Se alle de mageløse Nutty pendler fra Design By Us her