Nye design-rebeller - Se det nye brand Rebello Decor og deres lampe Eternal Moonlight

5. december 2022
Nye design-rebeller - Se det nye brand Rebello Decor og deres lampe Eternal Moonlight
Et klassisk og sofistikeret design. En håndlavet konstruktion og et behageligt lys der smitter af, og bader omgivelserne omkring sig i en lunefuld og imødekommende atmosfære. En silhuet der består af eksklusive messingdetaljer, og en glasskærm der hænger som en dråbe vand, hvis vægt ikke er nok til at bryde overfladespændingen mellem den selv og det, den er landet på.

Eternal Moonlight er en lampeserie, der består af to pendler og en væglampe, og Eternal Moonlight er en lampeserie, som har været en vigtig brik i at definere det nye brand Rebello Decors designsprog. Alle tre lamper består af samme grundelementer – og opsummerer præcist, hvad den danske virksomhed står for: høj kvalitet, en knivskarp æstetik og lamper, der kan gå igen i generationer.

Rebello Decor blev grundlagt i 2021 af Jonas Birkebæk Poulsen og Maria Thygesen. Fra deres base i det nordlige Storkøbenhavn skaber de former og figurer, der beviser, at de er berettigede til en plads blandt de store, anerkendte, gamle designbrands. Med et fokus på tidløsheden i både design og udformning holder de to danskere sig til et eksklusivt sortiment af massive materialer, der sikrer, at deres lamper ældes med ynde og naturlig patina.

Der er ingen tvivl om at den massive messing, der er anvendt i Eternal Moonlight, vil ændre sig og blive med charme og karakter, som tiden går. Messing oxiderer, og der vil opstå teksturer og mønstre af forandring på lampens messing – hvilket kun vil gøre den smukkere.

Virksomhedens navn refererer til det rebelske mod, der skulle til, for at skabe et designbrand i 2021. Thygesen og Birkebæk Poulsen rev rødderne op, og satte dem i Rebello – noget, der nu betaler sig.

I 2022 er Rebello Decor Design Studio blevet en del af Lampemesterens Upcoming Brands.

Se Rebello Decor her!