Populær svampe-lampe fra New Works kommer nu som portable

5. januar 2023
Populær svampe-lampe fra New Works kommer nu som portable
Den højtelskede Karl-Johan, der oprindeligt kom som bordlampe og senere som væglampe og pendel, bliver nu genudgivet i en helt ny portable variant. Den lille model, der anvender naturlige former til at skabe sit design, blev hurtigt populær som et organisk indspark i alle indretningstyper - og nu bliver det endeligt muligt at tage lampen med på eventyr.

Modellen er opkaldt efter og baseret på formen af den eftertragtede spisesvamp Karl-Johan, og blev oprindeligt tegnet af Signe Hytte. Det er også hende der står bag den Nye Karl-Johan Portable, og hun kan derfor tilføje endnu en designmæssig genistreg til hendes store portefølje, der foruden New Works huser designflagskibe så som &tradition, Norm Architects, Mazo og CACHÉ.

Den lille form med det bløde designsprog er blevet forstærket, og den vand- og støvtætte lampe er nu mere end stærk nok til at kunne modstå selv det værste vejr, som uderummet har at byde på. Du kan derfor trygt tage den med på eventyr. Karl-Johan Portable har en IP-værdi på hele 65 og en slagfasthed på IK10.

Batteriet der gør, at lampen er portable, holder strøm i op til 22 timer, når lampen er fuldstændigt opladet, og der lyses på laveste lysstyrke. Når Karl-Johan løber tør for strøm, lades den hurtigt op på 3 timer. Lampen tændes ved at dreje på lampehovedet, og vil du ændre på lysstyrken gøres dette let med den tre-steps dæmper, der styres med et tryk under lampen. Dæmperfunktionen har memory, og lampen kan derfor huske hvordan, den lyste sidst, når du tænder den igen.

Karl-Johan Portable kommer i fire spændende farver; Cold Black, Light Grey, Ochre Yellow og Earth Red; og der findes derfor med sikkerhed en model, der passer i dit hjem. Lamperne er fremstillet i en kombination af PE- og ABS-plastik, og lampens hoved imiterer opaliseret glas, så du aldrig bliver blændet imens du bruger Karl-Johan. Den indbyggede lyskilde er en 0.75W LED pære, der lyser med en lystemperatur på 2700 kelvin og en lumen på 160 lm.


Se Karl-Johan Portable her!