Skandinavisk simplicitet fra Belid – Se Boo havelamper og udendørsvæglamper!

16. januar 2023
Skandinavisk simplicitet fra Belid – Se Boo havelamper og udendørsvæglamper!
Står du og mangler enkel, æstetisk og funktionel belysning til dine udearealer? Så har vi gode nyheder! For allerede nu kan du hos Lampemesteren finde både tre nye havelamper og væglamper i et minimalistisk og moderne design fra det svenske belysningsbrand Belid.

Siden 1969 har Belids sortiment været karakteriseret af innovation, passion, udsøgt håndværk og ikke mindst høj kvalitet, som betyder, at deres produkter kan pryde i boligindretningen i flere generationer, hvilket også har gjort Belid til en af Skandinaviens største lysfabrikanter.

I samarbejde med designer Thomas Sandell lancerede Belid i efteråret 2022 en række udendørslamper, der vil klæde alle former udearealer. Dette inkluderer i denne omgang både havelamper og væglamper i tre forskellige farver, herunder Black, Rust og Graphite,  der hver især tilføjer et unikt æstetisk touch til de omgivelser, de pryder.

Du kan anvende de forskellige Boo udendørslamper et hav af forskellige steder i dine udearealer, hvor din Boo udendørs væglampe gør sig godt på hver side af hoveddøren, ved garagen eller på terrassen, hvor du også kan inkorporere de enestående havelamper, der bærer samme præg med deres enkle, bløde og afrundede design.

Den unikke lampeskærm sørger desuden for en klar, direkte belysning i de nærmeste omgivelser, som du kan forstærke ved at kombinere flere Boo lamper sammen – og måske endda i forskellige nuancer! Uanset hvordan du vælger at anvende dine Boo lamper, så er du garanteret et æstetisk og gennemgående designudtryk, der skaber blikfang såvel som smuk belysning, så du lettere kan finde vej, når mørket har sænket sig.

SE HELE BOO SERIEN FRA BELID HER