Gammel Kending i Fire Nye Limited Nuancer: Se Ball Limited Edition her!

12. januar 2023
Gammel Kending i Fire Nye Limited Nuancer: Se Ball Limited Edition her!
Har du været i et skandinaviskindrettet hjem på et tidspunkt mellem 1968 og i dag, er der stor sandsynlighed for, at du er stødt på en Ball-lampe. Den kuglerunde form, som begyndte sit liv som en magnetisk væglampe, har præget stort set alle indretningstyper – og uanset om den har boet på et børneværelse bag væggen eller som pendellampe over stuebordet, har den med sikkerhed skabt stemning og spænding i hele lokalet omkring sig.

55 år som aktuel lampe kommer man ikke sovende til, og selv med et meget fremadskuende og fremtidsagtigt design kræver det konstant fornyelse – og det er netop derfor, at lampefirmaet Frandsen nu tilføjer fire nye farver til den populære Ball-pendel, som Benny Frandsen tegnede for et halvt århundrede siden.

Banana Split


Den første farve, som Ball-pendlen nu kan fås i, er den vidunderlige og morsomme Banana Split. Den gule farve signalerer en legesyghed, en lune og en humor, og den sommerlige nuance leder tankerne til varmere himmelstrøg. Har du en sød tand, så er Banana Split den oplagte farve!

Bubblegum


En blød, feminin og imødekommende farve er den næste begrænsede farve, som du kan få den altid vidunderlige Ball-lampe i! Kuløren er blevet navngivet Bubblegum, og der er heller ingen tvivl om, at den store kugle leder tankerne mod en stor og imponerende tyggegummiboble!

Get-Your-Greens


Når du så har sat tænderne i både tyggegummi og bananasplit, kan man godt få lyst til noget sundt. Det er vigtigt at spise dine grøntsager, og det vil Frandsen gerne minde os om med den tredje farve. ”Get Your Greens” bliver den kaldt, og er en græsgrøn nuance, der leder tankerne over på friske grøntsager og forårsdage med nyudsprungne træer og planter.

Brightly Blue


Den sidste lampe i serien er den himmelblå Brightly Blue. Lampen muntre farve passer perfekt over eksempelvis spisebordet i det livlige køkken, hvor der altid er gang i noget spændende, eller over spisebordet i stuen, hvor der er plads til både afslapning og leg.

Samtlige lampers ledninger matcher den farve, som skærmen er lakeret i, og opnår derfor den stilrenhed, som man forventer fra Frandsen. Alle fire lamper er limited, og produceres kun i et begrænset antal.

Se alle fire her!