Udsøgt dansk design siden 1988 – Herstal er nu på Lampemesteren.dk!

23. januar 2023
Udsøgt dansk design siden 1988 – Herstal er nu på Lampemesteren.dk!
Holder du også af klassisk, dansk design, der vil pryde i din boligindretning i mange generationer? Så har vi rigtig gode nyheder! Vi kan nemlig nu byde varmt velkommen til Herstal på Lampemesteren.dk

Herstal startede sin historie i 1987, da Martin Herstal og hans hustru, Lotte, overtog en lille lampeforretning i Odense, da de begge var i deres spæde 20’ere. Her brugte de deres dage på at sælge funktionel og ikke mindst dekorativ belysning, men deres helt store drøm var at designe deres egne lamper, hvilket de i den grad blev opfyldt!

Martin og Lottes lamper var i begyndelsen centreret omkring halogenbelysning med et legende og urban touch, hvilket ramte et softspot hos kunderne i 1980’erne. Det var kærlighed ved første blik mellem kunderne og de nye lamper, og Herstal universet var født!

Herstal lamper til hele Europa i over 30 årI de første mange årtier sad Herstal familien selv i førersædet og fortsatte trofast produktionen af deres enestående lamper, der kombinerede legende og energisk design med særdeles godt udtænkt lys. Disse værdier er stadigvæk en integreret del af Herstal, som i dag er blevet en del af Belid Lighting Group, hvor de fortsat producerer udsøgte lamper, der kan tilføjes til enhver boligindretning, herunder både den moderne, minimalistiske eller traditionelle på tværs af generationer og landegrænser.

I dag er halogenlyset dog blevet udskiftet med den mere energibesparende og langtidsholdbare LED løsning, som også har bidraget til, at Herstal formår at vedligeholde deres status som blandt de store belysningsspillere på det skandinaviske marked!SE DET SKØNNE LAMPESORTIMENT FRA HERSTAL HER