Klassisk, dansk design – Gå på opdagelse i Motown serien fra Herstal!

6. februar 2023
Klassisk, dansk design – Gå på opdagelse i Motown serien fra Herstal!
Leder du efter et udsøgt, tidløst design, der både gør sig bemærket med sin funktionalitet og æstetik i din boligindretning? Så har vi lampeserien til dig! Herstal har nemlig lanceret et nyt design, der kombinerer klassisk, dansk design med et moderne touch, som kan pryde i boligen i flere generationer.

Den danske belysningsvirksomhed er kendte for at designe energiske og legende designs med fremragende belysning, hvor Motown er endnu et pragteksemplar. Serien består både af bordlamper, gulvlamper og pendler i forskellige enestående nuancer, herunder sort, messing og hvid, så du har rig mulighed for at finde den helt rigtige lampe til samtlige behov i din indretning. Du kan også med fordel kombinere de enestående lamper for et unikt og gennemgående designudtryk, der helt sikkert vil fange dine gæsters opmærksomhed og skabe en æstetisk tilfredshed for dig.

Motown er en højkvalitetsserie, der er håndlavet i stål, hvilket er blandt en af de eksklusive detaljer, der i høj grad cementerer den enestående kvaliteten af Motown serien, hvor også trækafbryderen er en spændende detalje. Fælles for alle lamperne i serien er den kuppelformede lampeskærm og det klassiske gitter i forlængelse heraf, der sørger for at sprede et smukt, behageligt og blændfrit lys foruden en hyggelig og indbydende stemning i de nærliggende omgivelser.

Med Motown får du både en funktionel belysningskilde såvel som et dekorativt indretningselement, der vil skabe blikfang og beundring!
SE HELE MOTOWN SERIEN FRA HERSTAL HER