En tro følgesvend fra Muuto – Se de nye Ease Portable Bordlamper!

26. januar 2023
En tro følgesvend fra Muuto – Se de nye Ease Portable Bordlamper!
Har du brug for en bærbar bordlampe, der smukt forener enkelt, æstetisk design med høj funktionalitet? Så har vi den rette lampe til dig! Danske Muuto har nemlig i samarbejde med hollandske designer Johan Van Hengel produceret en enestående serie af portable bordlamper, som du kan tage med dig alle de steder, hvor det passer dig!

Ordet ’Muuto’ betyder på finsk ”nye perspektiver” og det er netop denne filosofi, der dominerer belysningsvirksomhedens unikke fremgangsmåde og ikke mindst lampesortiment. I samarbejde med nøje udvalgte, nutidige designere kombinerer de deres talenter og nye perspektiver om storslåede produkter, som kan nydes på tværs af generationer og landegrænser. Her er også de nye Ease Portable Bordlamper affødt af netop sådan et enestående samarbejde.

Præcis som de øvrige lamper i Muutos sortiment repræsenterer også disse nye bordlamper det bedste af skandinavisk design, og du har derfor mulighed for at pryde både private såvel som offentlige rum med et flot og ikke mindst funktionelt design, der aldrig går af mode. Ease er inspireret af formen på en traditionel bordlampe og fortolket til et bærbart design, som du let kan tage med dig overalt både inden- og udenfor, da lampen også har en IP54 tæthedsgrad og kan derfor modstå direkte vandstænk og støvpartikler.

Bordlamperne kommer også i fire forskellige farver, herunder Taupe, Black, Grey og Light Blue, så du har mulighed for at finde den helt rigtige lampe til netop din indretning. Derudover er de bærbare bordlamper udstyret med energibesparende LED lys, som du også kan dæmpe i tre niveauer på henholdsvis 100, 50 og 25% alt efter dit behov og humør. Her skal du være opmærksom på, at lampen kan holde strøm i 8 timer på 100%, 16 timer på 50% og op til 29 timer på 25% intensitet, hvorefter du let kan oplade den igen ved brug af det medfølgende USB-C kabel.

Find din favorit blandt de enestående Ease Portable Bordlamper og få et unikt design med hjem, som er præcis ligeså dekorativt, som det er funktionelt!

SE ALLE EASE PORTABLE BORDLAMPER FRA MUUTO HER