Smukke kvalitetsdesigns, der letter og forskønner hverdagen

9. marts 2023
Smukke kvalitetsdesigns, der letter og forskønner hverdagen
I en ny og tiltalende miniserie af boligtilbehør har den danske designvirksomhed Skagerak by Fritz Hansen overgået sig selv i funktionalitet og veldrejet designhåndværk. Alle artikler inden for Norr-serien, der er designet af Ditte Buus Nielsen, emmer af samme kvalitetsbevidste stilrenhed og elegance. Serien omfatter en køkkenrulleholder og to forskellige slags bakker, alle i et solidt og holdbart egetræsdesign. Den ene bakke samt køkkenrulleholderen er forsynet med brede læderstropper, så de nemt kan løftes op. Den anden bakke har en bred hank i en lækker messingfinish. Hanken gør det nemt at bære bakken med sig, hvilket er en klar fordel, da bakkens sider er ret høje, hvorfor den også bruges som kurv til indsamling, sankning, mm.

Noget for enhver smag


Alle artiklerne i Norr-serien kan fås i de samme to skønne farvevarianter. Den ene er en frisk, lys udgave, hvor egetræet har beholdt sin naturlige schattering, mens den anden er sortmalet, hvor man stadig kan ane det naturlige træmønster nedenunder. Den lyse udgave er det oplagte valg til alle, der elsker et naturligt, nordisk inspireret look, mens den mørke variant passer glimrende til dem, der foretrækker et mere moderne og eksklusivt udtryk.

En ren fornøjelse hver eneste dag


Skønhed i hverdagen er en ofte overset prioritet, som Skagerak by Fritz Hansen ønsker at gøre mere tilgængelig i flere hjem. Ligesom rengøring og oprydning er en nødvendighed for at være tilfreds og afslappet i sine omgivelser, er det også af stor betydning, at man kan omgive sig med smukke ting til daglig, så hver dag bliver en særlig oplevelse. I tegningerne til Norr-serien har designeren derfor tænkt både æstetik og anvendelighed ind i hver eneste overvejelse, så resultatet bliver en særdeles vellykket forening af elegant design og praktiske hensyn.

Se hele Norr-serien her