Få større fleksibilitet og flere muligheder i belysningen med Swan Adjustable Væglampe fra Nemo Lighting

28. august 2023
Få større fleksibilitet og flere muligheder i belysningen med Swan Adjustable Væglampe fra Nemo Lighting
Hvis du savner større spændvidde og mere selvstyring i belysningen, er Swan Adjustable Væglampe fra Nemo Lighting den helt rigtige belysningsmodel til dig. Lampen er kendetegnet ved en uforlignelig fleksibilitet kombineret med et enkelt og moderne design, der gør denne model til en kærkommen tilføjelse til ethvert kontor og ethvert skrivebord.

Nyskabende design med praktisk anvendelse for øje


Swan Adjustable Væglampe er tegnet af den tyske designer Bernhard Osann, der er uddannet ved universitetet i Hamborg og har haft sit eget designstudie siden 2014. Osanns tilgang til designhåndværket er kendetegnet ved simplificering af objekter og eksperimenter med geometriske former og fysikkens love med det mål at finde nye, ukonventionelle løsninger inden for interiørdesign. Resultatet er minimalistiske og dynamiske konstruktioner, der bevæger sig og interagerer med omgivelserne på nye, innovative måder.

Denne tilgang ses tydeligt afspejlet i designet af Swan Adjustable Væglampe. Stellet har en påfaldende længde, der samtidig gør det muligt at indstille lysretningen på et utal af måder. Lyset kan således justeres vandret med 180 grader, mens en sindrig snormekanisme også gør det muligt at justere den lodrette vinkel med 40 grader. Selve lampehovedet kan naturligvis også vippes, så man har maksimal fleksibilitet i sin belysning. Lampen udsender en forholdsvis fokuseret belysning fra sin indbyggede LED-lyskilde i et praktisk, direkte downlight. Via det medfølgende honeycomb-filter kan man dæmpe lyset og således skabe et blødere og mere blændfrit skær. Lyskontakten, der befinder sig på kablet, har en indbygget dæmpningsfunktion, der aktiveres ved at holde kontakten nede.

Med Swan Adjustable Væglampe har man ikke alene en smart og fleksibel belysning til alle tidspunkter og formål men samtidig et brugerorienteret stykke designkunst af højeste kvalitet.

Se flere flotte kreationer fra Bernhard Osann her