Søren Ravn Christensens pragtdesign Asteria kommer nu som væglampe

12. februar 2024
Søren Ravn Christensens pragtdesign Asteria kommer nu som væglampe
Den populære og efterhånden allestedsnærværende lampeserie Asteria fra det danske designerbrand Umage rammer den perfekte balance mellem funktion og ynde. Asteria er udtænkt af den danske designer og grundlægger af Umage, Søren Ravn Christensen, der har skabt lampen i krydsningsfeltet mellem design, teknologi og håndværk. Er du nysgerrig på Søren Ravn Christensens originaldesigns, kan du finde flere af hans flotte kreationer her.

Med sit specialdesignede LED-panel og minimalistiske ydre har Asteria en tidløs appeal, der aldrig vil gå af mode. Serien er kendetegnet ved en puristisk simplicitet. Det skiveformede lampehoved er uforstyrret af detaljer og samtidig bredt i sin udformning, hvilket er med til at sikre en bred belysning og giver samtidig lampen et blikfangende udtryk, der siger meget med få ord.

Du finder hele Asteria-serien her.

En funktionel tilføjelse til det velkendte design


Nu introduceres Asteria imidlertid som væglampe, der stadig har alle de kvaliteter, som kendetegner den originale lampe. Væglampen har samme detaljereducerede udseende og samme rene form, ligesom den smukke messingfinish, der præger stellet på de øvrige Asteria-lamper, går igen i væglampen. Lyskilden udgøres af et indbygget LED-modul, der afgiver en effektiv og vidtrækkende belysning til trods for sit beskedne strømforbrug. Lyset har en smuk varmhvid farvetone (2700K) og en høj CRI-værdi (>90), der sikrer, at farverne i rummet gengives meget præcist. Lyset skinner nedad i et direkte downlight. Imidlertid kan lysretningen justeres, da stellet kan drejes fra side til side. En diskret knap på skærmen gør det muligt at justere lysets styrke, så man med Asteria Væglampe altid har den rette belysning til individuelle behov og formål.

Væglampen kommer i to forskellige størrelser, der hver fås i et væld af flotte farver.
Se Asteria Væglampe i alle sine skønne varianter lige her.