Ubegrænset glæde med Portofino Bordlampe i et portable-design

15. februar 2024
Ubegrænset glæde med Portofino Bordlampe i et portable-design
I en skøn forening af form og funktionalitet, af praktiske hensyn og et pragtfuldt ydre har designer Valerio Sommella skabt bordlampeserien Portofino for den italienske lampeproducent Nemo Lighting. Sommella er født i Milano og er uddannet i design fra Politecnico di Milano. Siden begyndelsen af sin karriere og især efter grundlæggelsen af sit eget designstudio i 2009 har Sommella opbygget en imponerende portefølje af smukke og unikke designs. Sommella anser hvert eneste projekt for en mulighed for at lade ideer komme til udtryk gennem designkoncepter og stræber efter at få form, materiale og teknologi til at spille sammen i en højere enhed. Du finder flere af Valerio Sommellas smukke designs lige her.

Sommellas grundprincipper ses tydeligt afspejlet i designet af Portofino Bordlampe, der med sin sindrige forening af geometriske former, sin høje, slanke statur og harmoniske samspil mellem lethed og tyngde udgør et kunstværk i sig selv. Stellet og skærmen er af aluminium med en smuk overfladelakering, der fås i flere forskellige nuancer, mens basen er af marmor i en matchende farve. Lyskilden består af et indbygget LED-modul, der er monteret på skærmens underside, så lyset sendes nedad i et smukt downlight, der både skaber en smuk belysning og samtidig fremhæver det flotte lampedesign. Lyset betjenes via en knap nederst på stellet. Tasten har også en indbygget dæmpningsfunktion, så man kan justere lysstyrken i tre niveauer. Dette giver en belysning på hhv. 100%, 70% og 35% af den samlede lysstyrke.

Lampen er trådløst designet, så man kan have glæde af dens lys, uanset hvor man befinder sig. Den indbyggede LED-lyskilde lades op via det medfølgende kabel, der sættes i lampens USB-port. Efter 4,5 timer er lampen fuldt opladet og kan skinne i op til 15 timer.

Se Portofino Bordlampe i alle udgaver lige her.