Forskøn indretningen med lækkert design fra Muutos serie ’Strand’ – nu som bordlampe!

26. februar 2024
Forskøn indretningen med lækkert design fra Muutos serie ’Strand’ – nu som bordlampe!
Strand-kollektionens pendler balancerer på den perfekte harmoni mellem lethed og tyngde. Det yndefulde, svævende udtryk, der giver lamperne deres helt særlige fremtoning – et udtryk, der opnås ved den smukke, hvide overflade, voluminøse udformning og usynlige pendelsnore – modsvares på elegant vis af deres søjlelignende struktur. Nu kommer den æstetiske pendel imidlertid også som bordlampe i samme smukke design.

Hjernen bag denne skønne kreation, designer Benjamin Hubert, har bevidst tænkt associationer til skyer på himlen ind i designet af lampen. Det tynde, slidstærke silkepapir, der udgør skærmen, er spændt stramt ud over en stålramme med slanke stivere, som skaber en kompleks og tankevækkende struktur, der indhyller lyskilden og samtidig fungerer som diffusor. Det gennemsigtige udtryk tillader lyset at trænge effektivt igennem skærmmaterialet, der filtrerer det, så det får en varm, behagelig og frem for alt ensartet fremtoning. ”Strand Bordlampe er i sandhed en taktil og funktionel lyskilde med blød belysning gennem hele sin krop, der beriger ethvert rum med en appetitlig, skulpturel kvalitet”.

Lampens funktionalitet kommer ikke alene til udtryk i den alsidige lyskvalitet, der passer til næsten alle rum, men også i dens integrerede dæmpningsfunktion, der giver mulighed for at tilpasse lysstyrken efter ønske og behov, så man har en passende belysning til enhver anledning.

Strand Bordlampe fås også som pendel i flere forskellige udgaver. Den skønne balance mellem lethed og tyngde, strukturen, materialevalget, farven og hele det gennemførte designkoncept går igen i alle lamper inden for serien, så de nemt kan kombineres for et stilrent og sammenhængende udtryk i rummets belysning.

Se bordlampen, og resten af den skønne serie, lige her.