Tre smukke Jamilla rattanpendler fra Bloomingville

29. februar 2024
Tre smukke Jamilla rattanpendler fra Bloomingville
Den nye pendelserie Jamilla har alle de karakteristika, der kendetegner ægte kvalitetsdesign. Serien, der består af tre pendler, hver i sin egen individuelle udformning, men alle med det samme smukke naturdesign. Skærmen er fremstillet i rattan, som man mest kender fra havemøbler, kurve, stole, mm. Her har designerbrandet Bloomingville som altid været kreative i deres tilgang til interiørdesign og overført det smukke materiale til lampemediet. Man kan derfor med fordel kombinere Jamilla Pendel med andre møbler eller dekorationselementer i rattan og på den måde skabe et smukt organisk designkoncept i sin indretning.

Organisk er nøgleordet, når det kommer til at indrette sig hyggeligt, så stuen får behagelig atmosfære, hvor man føler sig hjemme. Rattanskærmenes naturmateriale og vævede struktur bidrager til en afslappet stemning, mens den varme, brune overflade gør lampen nem at indpasse på tværs af forskellige indretnings- og stilkoncepter. Dog er lampen særligt ideel til boheme-inspirerede indretninger med forkærlighed for naturlige materialer.

Pendlen kommer i tre forskellige størrelser. Hver variant har en individuel facon, men alle lampeskærmene er karakteriseret ved bløde buer og voluminøse former. Skærmen er åben i bunden, så lyset kan trænge ud i et direkte downlight. Samtidig kan lyset også slippe ud gennem den flettede struktur og giver dermed samtidig en indirekte belysning til alle sider. Denne kombination af direkte og indirekte lys gør Jamilla velegnet over borde og som baggrundsbelysning i rummet. Takket være sin bløde og behagelige lyskvalitet kan Jamilla indpasses i både stuehjørnet, i udestuen og i soveværelset.

Du finder hele Jamilla-serien her.