Bring lys og glæde ind i børneværelset med de nye, søde dyrelamper i First Light og Bundle of Light-serien fra Mr. Maria

4. marts 2024
Bring lys og glæde ind i børneværelset med de nye, søde dyrelamper i First Light og Bundle of Light-serien fra Mr. Maria
Bordlampeserierne First Light og Bundle of Light fra hollandske Mr. Maria er en indtagende serie collectables, der er kendetegnet ved et gennemført designkoncept: alle lamperne har form som søde dyr, der kunne være taget lige ud af en billedbog. Lamperne er specielt designet til børneværelset men kan også snildt finde plads i stuen og hos enhver designelskende samler. Nu er der blevet føjet endnu flere bedårende lamper til de to serier, der nu også består af en elefant- og en abelampe samt tre forskellige dinosaurlamper i First Light-serien.

Hver lampe er kendetegnet ved en kompakt form i blød, BPA-fri, børnesikret silikone, der både tilføjer et behageligt taktilt element til designet og samtidig sikrer lamperne imod eventuel skade, hvis de skulle falde på gulvet. De karakteristiske detaljer, der afslører hver lampes individuelle personlighed, er støbt i den overordnede figur og overbeviser med sine enkle men nøje udvalgte detaljer.

Bundle of Light har en batteridrevet LED-lyskilde, der efter aktivering slukker sig selv efter 15 minutter, hvilket gør denne lampe perfekt til børneværelset om aftenen. Se hele Bundle of Light serien her.

First Light er også batteridrevet men kan lades op via det medfølgende USB-C stik. Lysets styrke kan tilpasses i seks indstillinger, alt efter hvor kraftig en belysning man ønsker. Afhængigt af den valgte indstilling kan lampen lyse fra 8 til 120 timer mellem hver opladning. Du finder hele First Light serien Se hele First Light kollektionen her.