Nye, trådløse lampeserier fra LOOM Design bringer mere fleksibilitet og selvbestemmelse ind i belysningen

11. marts 2024
Nye, trådløse lampeserier fra LOOM Design bringer mere fleksibilitet og selvbestemmelse ind i belysningen
Stilren simplicitet og funktionelt design er netop det, der kendetegner alle kreationer fra LOOM Design, et brand ejet af Lampefeber, der i mere end 30 år har importeret og solgt designlamper i hele Skandinavien – til både private og erhvervskunder. Et slående eksempel på LOOM Designs ekspertise i at forene enkelhed i form med alsidighed i funktion ses i de to nye lampeserier Sia og Modi Micro Portable Bordlampe. Begge serier er trådløst designet og udstyret med en indbygget LED-lyskilde og et genopladeligt batteri, så de ikke er begrænset til ét rum men kan transporteres, så man kan have glæde af dem overalt i huset eller eventuelt have dem med sig på farten. Både Sia og Modi har en smuk simplicitet i deres design: begge er minimalistiske i deres udformning og kommer i et diskret farveudvalg, der gør dem nemme at indpasse på tværs af forskellige indretninger. Begge lamper har også en indbygget dæmpningsfunktion, der giver mulighed for justering og tilpasning af lysstyrken, så de kan give en passende belysning til en lang række forskellige formål og anledninger på alle tidspunkter af døgnet.

Sia-seriens click-spots kan kombineres med flere forskellige typer baser, så man kan sammensætte sin egen bord-, gulv- eller væglampe. Spottet forbindes til basen via magnetik, der gør den nem at på- og afmontere. Spotlamperne og de forskellige baser matcher i farve og stil. Dermed har man den perfekte base for fleksibel og alsidig belysning i indretningen. Se hele Sia-serien her.

Modi kan prale af en forbløffende høj kapslingsklasse (IP65), der gør den velegnet til udendørs brug. Lampen kan både oplades via et USB charger-stik og via en opladningsstation, der giver mulighed for at oplade flere lamper ad gangen. Opladere sælges separat.
Se hele serien samt reservedele her.