Ny serie portables fra Markslöjd passer til alle rum og alle anledninger

14. marts 2024
Ny serie portables fra Markslöjd passer til alle rum og alle anledninger
Den svenske lysproducent Markslöjd er kendt og anerkendt for at kombinere deres tidløse, skandinaviske designæstetik med høj kvalitet og avanceret teknologi, der giver en optimal lysoplevelse til glæde og gavn hver eneste dag. Endnu et eksempel på Markslöjds ekspertise i at forene form og funktion finder man i den nye bordlampeserie Filo, der består af portables i flere flotte farvevarianter. Alle lamperne er monokrome og holdt i en neutral farvetone, der smukt fremhæver deres moderne og minimalistiske udtryk. Også formen har en smuk simplicitet med en rund fod, et slankt, rørformet stel og en cylindrisk skærm med præcis samme diameter som foden. Dette giver lampen en slank, stilren profil, der især passer glimrende ind i skandinaviske og nordisk inspirerede indretninger.

Da Filo er trådløst designet, kan man tage lampen med sig, så man kan have glæde af dens praktiske belysning i flere rum ad gangen. Lampen har en kapslingsklasse IP44, der gør den velegnet til både indendørs og udendørs brug. Filo kan derfor snildt tages med ud på terrassen og altanen eller med på skovtur. Lampen leveres med et USB-C-kabel til opladning af det indbyggede batteri, der giver strøm til det integrerede LED-modul. Når lampen er tændt, skinner lyset primært nedad i et direkte downlight. Da toppen af skærmen imidlertid er belagt med en matteret plade, skinner lyset også ud i et blødt uplight, der smukt supplerer den primære belysning.

Lampen betjenes via en touch-knap øverst på skærmen. Denne har også en dæmpningsfunktion, der giver mulighed for at justere og tilpasse lysstyrken, så man har en passende belysning til at imødekomme ethvert behov. Efter syv timers opladning er batteriet fuldt og kan skinne i otte timer på højeste lysstyrke, og endnu længere på de svagere indstillinger.

Se hele den praktiske portable-serie her.