KDLN byder på funktionel belysning og stilfuld æstetik med den nye pendelserie ’Motus’

18. marts 2024
KDLN byder på funktionel belysning og stilfuld æstetik med den nye pendelserie ’Motus’
Stilfuldhed karakteriserer hver eneste del af den skønne nye serie pendler fra det italienske designerbrand KDLN. Lampeserien er udtænkt af det internationale designstudio Shulab, der står bag en lang række anerkendte designs for højtprofilerede designerbrands. Se flere af deres smukke kreationer her.

Meget sigende har netop denne pendelserie navn efter det latinske ord for bevægelse: Motus. Dette skyldes lampernes fleksible indretning, der giver mulighed for højdejustering og samtidig integrerer denne praktiske funktion ind i lampens visuelle æstetik på vellykket vis. På stellet sidder en knap, som kan bruges til dette formål. Hold knappen inde og skub lampen op eller træk i løkken under skærmen, alt efter om skærmen ønskes op- eller nedjusteret. Når lampen har den ønskede højde, slippes knappen igen. Stellet selv er fremstillet af metal, som er farvelakeret og fås i en hvid, en sort og en rød udgave. Stellet sænker sig lodret ned og skaber illusionen af at skære igennem selve skærmen. Den slanke, lodrette linje danner samtidig en interessant kontrast til den voluminøse skærm og skaber en formorienteret helhed, der gør lampen til et kunstværk i sig selv.

Selve skærmen er fremstillet af mundblæst opalglas, der giver den en stilfuld æstetik. I tændt tilstand lyser hele skærmen op i et smukt atmosfærisk skær. Lyskilden bagved er et indbygget LED-modul, der afgiver en forholdsvis kraftig belysning med en behagelig varmhvid farvetemperatur. Skærmens hvide nuancer sikrer, at lyset kan slippe effektivt og ubesværet ud, mens den matte, ugennemsigtige overflade udjævner lyset, så det kan skinne fuldkommen ensartet ud til alle sider i et smukt allround-lys. Med en faseskåret lysdæmper vil man også have mulighed for at justere lysets styrke og derved åbne for endnu flere muligheder med Motus.

Se hele den skønne Motus-serie lige her