Funktionel tilføjelse til den æstetiske Asteria-serie fra Umage: sig goddag til Asteria Plus

4. april 2024
Funktionel tilføjelse til den æstetiske Asteria-serie fra Umage: sig goddag til Asteria Plus
Siden pendelserien Asteria af Søren Ravn Christensen så dagens lys for første gang i 2017, har den smukke lampekollektion stået som et primært eksempel på den helt særlige æstetik, der karakteriserer dansk design: et strømlinet og helhedsorienteret udseende, ren, ubrudt geometri, et eksklusivt farvesprog og få men afgørende detaljer, der giver designet personlighed og karakter. Med de nye lamper i serien, Asteria Plus, er der kommet mere fokus på lampens funktionalitet og anvendelsesmuligheder men uden at gå på kompromis med det visuelle design.

Plusserien har beholdt den minimalistiske elegance, der kendetegner de øvrige pendler i Asteria-serien. Pendlerne har det samme letgenkendelige messingelement i toppen af skærmen og kommer i to farvevarianter, sort og perlehvid, der lige som resten af serien har det særlige, matte udtryk, der udgør en vigtig del af Asterias DNA. Alle varianterne af Asteria Plus har beholdt den energieffektive LED-lyskilde, der retter lyset nedad i et bredt downlight med en CRI-værdi over 90, som sikrer en nøjagtig farvegengivelse i rummet. Imidlertid er lampernes funktionelle egenskaber blevet udvidet på flere områder: Lamperne er blevet forsynet med en lysdæmper, der sidder gemt på toppen af skærmen og dermed undgår at bryde med det strømlinede design. Her har man mulighed for at justere lysets farvetemperatur. Lysdæmperen har tre indstillinger, hvor man kan variere lyset fra varmhvid til neutral hvid lysfarve og dermed skabe den ideelle belysning til både arbejde og afslapning. Derudover kan Asteria Plus pendlerne også monteres til lysskinner og er derfor ideelle til alle områder, hvor man har behov for at justere lysets position i rummet.

Du kan se alle Asteria Plus Pendlerne her.

Ønsker du at kombinere Asteria Plus med de øvrige varianter fra Asteria-serien, der også omfatter væg-, bord- gulv- og loftlamper, finder du hele serien lige her.