Ragna: gulvlampen, der kan det hele

17. februar 2024
Ragna: gulvlampen, der kan det hele
Hverdagen rummer mange situationer med flere behov, der skal imødekommes på forskellige tidspunkter. Det er derfor af afgørende betydning, at de ejendele, vi har til rådighed i vores hjem, kan være til hjælp i vores forskellige gøremål. De nye tilføjelser til den eksisterende gulvlampeserie Ragna fra Lindby er et glimrende eksempel på funktionelt design, der er indrettet specifikt til at opfylde alle de behov, der melder sig i løbet af dagen. Samtidig kan lampen udvise et smukt ydre med en elegant æstetik og en behagelig lysvirkning, så man har en smuk designergenstand til at forskønne indretningen i både tændt og slukket tilstand.

Gulvlampens yndefulde statur får den til at minde om en blomst i flor. Lampen har en solid fod og et matchende stel, der kan fås i sort og med nikkelfinish. Den øverste del af ensemblet er prydet af en opadvendt skærm i glas med en naturtro alabastoptik og flotte marmoreringer på overfladen. Imidlertid er dette ikke den eneste lyskilde: som noget særligt har Ragna også ekstra skærm i et matchende design monteret midt på stellet.

Den øverste skærm vender opad og udsender derfor et smukt og spredt uplight, der danner et harmonisk baggrundslys og på vellykket vis supplerer den overordnede rumbelysning. Det såkaldte up-light er populært, da lyset fremstår langt blødere end et downlight og spredes længere ud i rummet. Den nederste skærm er monteret til stellet og kan bruges som læselampe, da den er udstyret med to fleksled, så man kan justere skærmens position og dermed ændre lysets retning til dette formål er lampen forsynet med en lille stang til finjustering.

Begge lyskilder er udstyret med energieffektivt LED-lys og kan betjenes separat via hver deres kontakt. Kontakterne har også en dæmpningsfunktion, der muliggør trinløs justering af lysstyrken. Du finder hele den skønne og funktionelle lampeserie lige her.