Louis Poulsen fejrer 150-års jubilæum med unik specialkollektion!

8. marts 2024
Louis Poulsen fejrer 150-års jubilæum med unik specialkollektion!
Det er med stor begejstring, at vi kan annoncere de seneste eksklusive tilføjelser til Louis Poulsens imponerende samling af unikke designikoner. I anledningen af designhusets 150-års jubilæum har de nemlig lanceret fire nye specialudgaver af verdenskendte klassikere fra deres sortiment.

Jubilæumskollektionen indbefatter PH Artichoke pendel i størrelserne Ø480 og Ø600 og PH 5 pendel af Poul Henningsen samt AJ Mini bordlampe fra Arne Jacobsen.

Alle jubilæumsversioner kommer i en fantastisk flot Matt White/Pale Rose farvekombination, der smukt komplementeres af de enestående poleret messing detaljer, der med tiden vil få en nydelig patinering, der giver lamperne en unik karakter. Desuden tilføjer de varme metalliske toner et nydeligt vintage touch til din boligindretning, der også bidrager til lampernes æstetiske værdi i din indretning.

Matt White tilføjer et strejf af friskhed og lys til rummet, mens Pale Rose blødt omfavner det med sin delikate og beroligende nuance. Harmonien mellem nuancerne skaber en betydningsfuld dimension til rummet foruden en subtil elegance og en varm følelse, der inviterer til afslapning og velvære. Matt White og Pale Rose er mere end blot farver, de er et udtryk for stil og karakter, der giver dit hjem et tidløst og sofistikeret udtryk.

Ønsker du dig en af de eksklusive jubilæumslamper, skal du ikke vente for længe – de er nemlig kun tilgængelig i 2024 og kommer i et begrænset parti. PH Artichoke fås kun i 300 enheder i begge størrelser med et individuelt nummer graveret på det 5. blad sammen med det unikke jubilæumslogo.

Pryd dit hjem med et unikt dansk designikon med en god fortælling i udsøgt håndværk!

Se flere enestående lamper fra Louis Poulsen her