SPÆNDENDE NYT! Hele tre produkter på shoppen nomineret til BO BEDRE og Bolig Magasinets Design Favoritter 2024

30. marts 2024
SPÆNDENDE NYT! Hele tre produkter på shoppen nomineret til BO BEDRE og Bolig Magasinets Design Favoritter 2024
Det er med stor stolthed i stemmen, at vi kan afsløre, at vi har hele tre produkter på shoppen nomineret til BO BEDRE og Bolig Magasinets Design Favoritter 2024. Design Favoritter er Danmarks interiørpris, der fejrer det fineste inden for boligtilbehør.

BO BEDRE og Bolig Magasinets Design Favoritter står i rampelyset med deres fokus på design på tværs af kategorier i BO BEDRE og Bolig Magasinets omfattende univers og platforme. Dette eksklusive bolig- og interiørunivers hylder det bedste tilbehør til boligen gennem en spændende udvælgelsesproces. Her er vinderne ikke blot udvalgt af et panel af kompetente dommere, men derimod af læserne selv gennem en stemmeproces.

Juryen består af Helle Blok, chefredaktør for Bolig Magasinet, Julie Löwenstein, stylist for Bolig Magasinet, og Erik Rimmer, chefredaktør på BO BEDRE, der har nomineret de mest fremragende designs i forskellige kategorier. Det er dog læserne, der har det endelige ord og bestemmer, hvilke produkter der fortjener sejren.

Kategorierne er blevet omhyggeligt fastsat og udvalgt af dommerpanelet for at afspejle bredden af dansk interiør og design. Ved at stemme på dine favoritter har du også chancen for at vinde gavekort til en samlet værdi af 25.000 danske kroner, hvilket giver dig mulighed for at opgradere din egen bolig med inspiration fra Skandinaviens fineste arkitektur, design og indretning.

Der er et væld af forskellige kategorier inden for tilbehør til boligen, og blandt de nominerede kan vi præsentere Pearl Væglampe Chrome inden for væglampe kategorien Infinite Bordlampe Black inden for bordlampe kategorien og Mist Portable Bordlampe Black inden for portable lampe kategorien. Alle tre produkter er fra det danske brand, NOLA, der specialiserer sig i belysningsprodukter forankret i den skandinaviske designtradition med fokus på enkelthed, funktionalitet og æstetik. BO BEDRE og Bolig Magasinets Design Favoritter er en fejring af mangfoldigheden og kvaliteten inden for dansk boligtilbehør, og vinderne repræsenterer det bedste af det bedste inden for moderne design.