Luumr er kommet på shoppen – skab et intelligent hjem!

22. juni 2024
Luumr er kommet på shoppen – skab et intelligent hjem!
Vi løfter sløret for en ekstraordinær nyhed! Nu kan du forvandle dit hjem til et lysende paradis med vores seneste tilføjelse til sortimentet; Luumr! Luumr er mere end bare pærer - det er en innovation inden for smart belysning, der vil forvandle dine omgivelser på en måde, du aldrig havde troet mulig.

Med Luumr-pærerne får du ikke bare lys - du får en helt ny oplevelse af at kontrollere og tilpasse belysningen i dit hjem perfekt efter dine behov. Du kan nemt tilslutte pærerne til dit wi-fi-netværk og styre dem direkte fra din smartphone eller tablet ved hjælp af den intuitive Luumr-app. Med et enkelt tryk kan du skifte lysfarver, justere lysstyrken, planlægge belysningen og meget, meget mere – alt sammen efter dine behov og fra komforten af din sofa eller endda når du er væk hjemmefra.

Men det stopper ikke her! Luumr-pærerne er også kompatible med andre smarte apps, så du kan skabe et fuldt integreret og intelligent hjem. Og med Luumr-app'en kan du nemt administrere og styre alle dine smarte enheder, herunder gardiner eller varmen fra ét centralt sted, hvilket gør det nemt og bekvemt at skabe den perfekte atmosfære i dit hjem. Du kan læse meget mere om, hvordan du bruger Luumr app’en her.

Så hvorfor vente? Gør dig klar til at opleve belysningens fremtid med Luumr og lad dit hjem skinne med lys og innovation som aldrig før. Velkommen til en verden af lysende muligheder!

Find alle de intelligente pærer fra Luumr her