Stilfuld belysning ud i hvert eneste hjørne med Atom Lysekrone fra Halo Design

20. juni 2024
Stilfuld belysning ud i hvert eneste hjørne med Atom Lysekrone fra Halo Design
Står du og mangler en effektiv belysningsmodel til at fordrive skyggerne fra krogene, gerne i et moderne, stilfuldt og praktisk design, hvor både fleksibliteten og funktionaliteten er i top, er du kommet til det rette sted: Den smukke serie Atom fra det danske designerbrand Halo Design byder på en lysoplevelse ud over det sædvanlige. Serien består af lysekroner i et ukonventionelt design, der blæser et friskt pust ind i indretningen. Inspirationen til lampeseriens navn afslører sig hurtigt, når man betragter den sindrige sammensætning af kuglerunde glasskærme på det slanke metalstel, der får den overordnede konstruktion til at minde om et molekyle. De mange lyskilder sikrer et vidtrækkende lys over et stort område, og den spændende struktur lægger op til, at man monterer lampen i midten af rummet, så den smukke lyseffekt og det flotte design kan komme fuldt til sin ret.

Atom lysekrone kommer i flere forskellige udformninger, størrelser og farvevarianter med 6-8 lyskilder. Her kan man bl.a. vælge mellem forskellige stel i enten mat sort eller skinnende messinggylden og skærme med en ravgylden tone, der giver en varm glød i belysningen, røggrå skærme for et mere diffust skær og opalhvide skærme for en blid, ensartet og blændfri belysning.

Se alle Atom-lysekronerne her.

Atom-serien består ikke kun af lysekroner men er en del af en større lampeserie, der også omfatter gulv-, væg-, bord- og loftlamper i samme design og med et matchende farveskema, der gør lamperne nemme at kombinere på kryds og tværs. Du finder hele Atom-serien her.