En herlig forening af skandinaviske designs med klassiske strejf - byd varmt velkommen til Bloomingville på shoppen!

24. juni 2024
En herlig forening af skandinaviske designs med klassiske strejf - byd varmt velkommen til Bloomingville på shoppen!
Det er os en stor fornøjelse at kunne føje de mange skønne lampedesigns fra danske Bloomingville til vores webshop. Designerbrandets fængende lamper og boligtilbehør har hen over årene fundet plads i mange hjem i takt med, at de har vundet større og større efterspørgsel. Bloomingville blev etableret i år 2000 og har siden da været drevet af en stærk fascination for nordisk design og livsstil, der er kommet til udtryk i kollektion efter kollektion af elegante designs.

Moderne, skandinavisk design med et klassisk twist


Man kender straks et Bloomingville-design ved den vellykkede sammensmeltning af moderne, nordisk stil, detaljereducerede silhuetter og minimalistiske formsprog med klassiske linjer, tidløse farvesammensætninger og det elegante schwung, der kendetegner traditionelt designhåndværk i den fagre verden af lampedesigns. Samtidig byder brandet også på en masse boheme-inspirerede designs, herunder mange flettede lampedesigns udført i en mere afslappet, naturlig stil, som er med til at gøre stuen mere hjemlig.

Inspirerende tilføjelser til de gamle kendinge


Da Bloomingville i 2014 blev opkøbt af Regent Holding, blev brandet udvidet, og der opstod en masse nye muligheder for tilføjelser til deres repertoire af stilfulde designs. Bloomingville blev nu et multibrandhus med blandt andet Creative Collection, der blev lanceret i 2018. Denne nye linje fokuserer på opfindsomme og nytænkende designs, der sætter et kreativt spin på den konventionelle indendørs lampe. Med disse mange muligheder byder Bloomingville på designs for enhver smag og enhver indretning.

Se hele vores sortiment af lamper fra Bloomingville her