Spansk design i verdensklasse: vi byder de mange skønne kreationer fra Aromas del Campo et hjerteligt velkommen!

27. juni 2024
Spansk design i verdensklasse: vi byder de mange skønne kreationer fra Aromas del Campo et hjerteligt velkommen!
Et friskt nyt brand med en kreativ tilgang til design har fundet vej til shoppen: spanske Aromas del Campo fra Valencia. Firmaets historie går tilbage til 1986, hvor grundlæggerne specialiserede sig i potpourri og andre aromatiske produkter, som har givet virksomheden det navn, den stadig bærer i dag. Efter et par år begyndte firmaet at fremstille bordlamper af glas med tørrede blomster, hvilket blev springbrættet til et sandt eventyr i den fortryllende verden af designerlamper. Aromas del Campo satser på funktionelt og teknologieffektivt design i et tilgængeligt prisleje, og ofte er lysdæmpning inkluderet i lampernes funktionalitet. De primære materialer, der går til brandets designs, er glas og metal i en skøn forening, der resulterer i elegante og tidløse designs. Imidlertid indgår også træ, stentøj og marmor i flere af brandets kreationer.

Lamperne fra Aromas del Campo er kendetegnet ved en særlig ynde, der dels skyldes deres klassiske designelementer, såsom skærme i tekstil eller opalglas, enkel geometri, runde former og smukke gentagelser af det samme designelement inden for samme lampe, hvilket bidrager til at give hver lampe et sammenhængende udtryk. Flere af lamperne indgår i større kollektioner, såsom serierne Abbacus og Elma, og fås derfor i flere udgaver, farvevarianter og lampetyper. Stilen er ofte simpel i både form, farve og materialesammensætning, og læner sig imod et tidløst udtryk med en let minimalistisk note. Et af brandets hovednavne er lysdesigner Pepe Fornas, der står bag en lang række af Aromas del Campos kreationer. Du kan se alle de skønne lamper af Fornas’ hånd lige her.

Aromas del Campo byder på en skøn buket af stilfuldt design med et eksklusivt udtryk til en pris, hvor alle kan være med. Du finder hele udvalget af lamper fra Aromas del Campo her.