Nu kommer de kunstfulde lamper fra Tom Dixon i nye, trådløse udgaver: Bell, Melt og Stone Portable Bordlampe!

8. juli 2024
Nu kommer de kunstfulde lamper fra Tom Dixon i nye, trådløse udgaver: Bell, Melt og Stone Portable Bordlampe!
Tom Dixon er en verdensberømt interiørdesigner, der er kendt for sine eksklusive lamper i unikke udtryk med et særligt artistisk præg. Det vækker derfor stor begejstring, når vi kan præsentere Dixons flotte kunstværker i nye portable udgaver, der bidrager til en praktisk og fleksibel belysningsløsning i hverdagen og samtidig udtrykker den samme kreative dynamik, der ses i alle lamperne inden for deres respektive serier. Med både Bell, Melt og Stone som portable bordlamper får man et praktisk stykke brugskunst, som man kan have glæde af både inde og ude.

Alle tre bordlamper kommer i et trådløst design med en medfølgende oplader, der kan give fornyede kræfter til den indbyggede LED-lyskilde, så den kan skinne i 9-10 timer efter en fuld opladning. Lyskilden er afskærmet, så man er sikret et blødt og blændfrit lys, der emmer smukt ud fra de tre smukke designs, der udgør et kunstværk i både tændt og slukket tilstand.

Bordlamperne er en del af serierne Melt, Bell og Stone, der omfatter forskellige lampetyper i samme, lækre design. Man kan derfor sagtens kombinere lamperne inden for hver serie for på den måde at skabe et sammenhængende og eksklusivt belysningskoncept.

Se de skønne portable lamper her