Bring din egen personlighed og stil ind i indretningen med de farverige Neon Tube-lysstoflamper

11. juli 2024
Bring din egen personlighed og stil ind i indretningen med de farverige Neon Tube-lysstoflamper
De farvestrålende lamper i Neon Tube-serien fra det danske designerbrand HAY sætter en ekstra krølle på indretningen med deres kulørte og festlige design, der byder på fleksibel accentbelysning og høj stemning. Med udgangspunkt i det velkendte lysstofrør har lamperne et enkelt og gennemført designkoncept, lige fra den simple rørformede lampekrop til de skinnende neonfarver, der efterligner lysstofrørets fluorescerende lys. Lyskilden består imidlertid af et indbygget LED-modul, der udsender en stribe af lys langs hele lampelegemet, så den slanke form fremhæves, når man tænder for lampen. Dette gøres via en trykkontakt, der sidder fast direkte på kablet. Lyset farves af den kulørte overflade og kommer derved til at skinne i en strålende kulør, der straks tiltrækker blikket.

Mulighederne for indretning af lampen varierer ud i det uendelige. Via kablet i den ene ende kan man hænge lampen på væggen eller ned fra loftet. Man kan også lade den stå oprejst på gulvet eller placeret under sengen eller sofaen for et moderne lys, der breder sig ud over gulvet. I alle tilfælde får man et attraktivt accentlys med et modernistisk præg, der både kan integreres i farverige indretninger og i neutrale stilarter, hvor den skaber kontrast og udgør et blikfangende statement piece.

Da Neon Tube fås i et væld af flotte, slående farver, kan man også kombinere dem og skabe individuelle lysscenarier, mønstre eller endda billeder med de flotte, slanke neon-lys. Hver af de smukke farvevarianter kommer i to forskellige størrelser.

Se dem alle sammen her