Limited Edition PH Bordlampe fra Louis Poulsen

1. september 2018
Limited Edition PH Bordlampe fra Louis Poulsen
Den 1. oktober 2018 lancerer den traditionsrige belysningsvirksomhed Louis Poulsen en Limited Edition PH 3/2 bordlampe. Bordlampen er skabt af den anerkendte og indflydelsesrige arkitekt Poul Henningsen. Igennem hele livet arbejdede han dedikeret med at forme belysning og skabe ”det gode lys”. Hans design er kendt og elsket over hele verden – og du kan nu få den ikoniske bordlampe i en ny eksklusiv materialekombination. De tre skærme er fremstillet i mundblæst ravfarvet italiensk glas mens stellet er i let børstet messing.

Afbryderen er indbygget og placeret nederst på messingstellet – lige over indgraveringen af Poul Henningsens initialer. En placering som kan spores helt tilbage til 1920’ernes PH-bordlamper. Den originale detalje samt det gennemtænkte formsprog og det eksklusive materiale gør Limited Edition bordlampen til et tidløst værk der øjeblikkeligt tilfører rummet en varm elegance.

Den smukke bordlampe kan forudbestilles online hos Lampemesteren allerede fra den 1. september 2018. Levering kan ske fra den 1. oktober 2018.

Limited Edition PH 3/2 bordlampen med ravfarvet glas og messingstander er kun tilgængelig indtil den 31. december 2018