Årets lampehit - Kaiser Idell Bordlampe, Special edition

20. juni 2019
Årets lampehit - Kaiser Idell Bordlampe, Special edition
Christian Dell stod i spidsen for Bauhaus’ metalværksted og havde en fantastisk sans for detaljer. Han designede Kaiser Idell Luksus bordlampen, som første gang så dagens lys i 1931. Selvom lampen har næsten 90 år på bagen er den fortsat aktuel. Den alsidige og minimalistiske lampe passer perfekt ind i den moderne indretning og står i dag som et symbol på Bauhaus-bevægelsen.

Bauhaus-perioden kan i 2019 markere sit 100-års jubilæum og Fritz Hansen lancerer i den forbindelse bordlampen i en særudgave. Den elegante og tidløse bordlampe kommer med detaljer i messing, som stadig hitter i 2019 og går hånd i hånd med den nordiske indretning. Den varme gyldne farve står i flot kontrast til basen og skærmen, som er lakeret i mat sort og giver bordlampen et sofistikeret look.

Hele lampeserien er bygget op om det verdenspatenterede kugleled (1930) og har ”Original KAISER Idell” stemplet i toppen af den karakteristiske lampeskærm.

Der er ingen tvivl om at den nye smukke Kaiser Idell Bordlampe i sort og messing, er et rigtigt dekorativt element til den moderne indretning og vi har store forventninger om at den bliver årets helt store lampehit!

Læs mere om særudgaven fra Fritz Hansen her