NYHED - JWDA Gulvlampe fra Menu

1. juli 2019
NYHED - JWDA Gulvlampe fra Menu
Som en tilføjelse til den smukke og enkle serie JWDA fra Menu, kommer nu JWDA Gulvlampen. Som resten af serien er gulvlampens design minimalistisk uden overflødige detaljer og udført i materialerne opalglas, messing/bronze og marmor.

Der er noget luksuriøst over marmor, som allerede har fået meget opmærksomhed i boligindretningen verden over – men vi er slet ikke færdige. Selv romerne elskede at anvende marmor og den passer fortsat perfekt ind i den nordiske stil, så vi sværmer om den lidt endnu.

Menu har hér sat en fod af marmor, sammen med en stander af enten messing eller bronze, som har dén egenskab til fælles at de tilfører varme til lampen og giver en super smuk kontrast til det kolde marmor.
Sammen med den store runde lampeskærm af opalglas, er gulvlampen både delikat og rå. Den passer ind i ethvert hjem og kan anvendes alle steder, hvor der er behov for et blidt og behageligt lys. De runde former giver et varmt udtryk og virker indbydende.

Joans Wagell står bag designet af hele JWDA-serien og har hentet inspiration fra den klassiske olielampe. Han siger selv om serien, at han ønskede at skabe et produkt, der kunne anvendes hver dag og blive en del af folks liv – med dette skønne resultat, må vi sige at han har ramt plet.

Se de to varianter af JWDA Gulvlampen her, hvor du også finder resten af den elegante og moderne serie.