NYHED - Nyt ikon fra Verner Panton

28. august 2019
NYHED - Nyt ikon fra Verner Panton
Verpan har været i Verner Pantons arkiv af smukke tegninger og fundet et karakteristisk og skulpturelt design frem. Den nye Hive Pendel har aldrig før været i produktion, men vi er glade for at Verpan har valgt at bringe liv i de originale skitser fra 1960.

Verner Panton var som bekendt forud for sin tid, da han tegnede mange af sine lamper. Hive Pendlen er bestemt ikke en undtagelse – den smukke lampe i poleret aluminium minder allermest om noget fra "Out of Space", mens formen samtidig leder tankerne hen på en futuristisk bikube.
Pendlen er opbygget af skærme i forskellige størrelser, der giver et generøst nedadgående lys og komplimenteres af et blødt diffust sidelys. Det behagelige lys gør pendlen med en diameter på 48 cm, yderst velegnet over spisebordet, hvor den lyser op omkring selskabet uden af blænde.

I 2019 bestræber vi os fortsat på at få mere varme og hygge ind i indretningen. Dertil passer Hive helt perfekt – De bløde former bidrager med varme til rummet, mens associationerne til en bikube, skaber en hyggelig varm stemning og giver en følelse af at få naturen med ind i indretningen.

Hvis du fortsat sværmer for den skandinaviske og minimalistiske indretning, er den stilrene lampe en lækker detalje, som sætter præg på indretningen. Den smukke lampe tilfører et elegant og sofistikeret udtryk og tiltrækker sig en meget velfortjent opmærksomhed fra alle der træder ind i rummet.

Du kan finde mere information om den smukke Hive Pendel her