Flos lancerer 265 væglampen i rød – Limited Edition

12. september 2019
Flos lancerer 265 væglampen i rød – Limited Edition
I starten af 1970’erne, hvor lampen blev designet, var der knald på farverne i indretningen. Den blev derfor oprindeligt designet i en varm rød farve, som nu er tilbage i et begrænset antal.

Flos 265 væglampe så første gang dagens lys i 1973 – mere end 45 år efter, er den stilrene og elegante væglampe populær som aldrig før. Den blev designet af Paolo Rizzatto, som ikke var bange for at udfordrede samtlige designtraditioner. Med hans rå detaljer og enkle design, var han forud for hans tid og den minimalistiske og funktionelle 265 væglampe får stadig øget opmærksomhed i forbindelse med indretningen.

Med det medfølgende beslag, skal 265 væglampen monteres på væggen, hvorfra den fleksible arm på 205cm. næsten synes svævende i rummet. Armen kan justeres 180 grader, mens lampens skærm, der er placeret for enden af armen, kan justeres op og ned. Et lod skaber balance i lampens konstruktion og sørger for at den løbende justering bliver let og elegant.

På grund af lampens fleksibilitet kan den erstatte en pendel over spisebordet, sofabordet eller over et arbejdsområde. Den alsidige væglampe kan i nogle tilfælde erstatte gulvlampens brugbare lys eller anvendes som hyggebelysning og skabe stemning i rummet.

Den røde farve giver en jordnær og varm fornemmelse i indretningen. Med en kant af præcision komplimenterer den enkle lampe især den minimalistiske indretning, der fortsat er stor fokus på. Kombiner farven med gyldne og brunlige nuancer, for den varme og jordnære fornemmelse i hjemmet. Den kække farve kan også anvendes som en kontrast til de kølige lyse nuancer der ofte ses i forbindelse med den skandinaviske indretning. Den røde 265 væglampe er yderst ideel til dig, der er med på nutidens retrobølge. Den funktionelle lampe bærer præg af 1970’ernes, hvor der var fokus på hyggen i hjemmet og hvor farverne var i centrum.

Køb den spændende væglampe her, hvor du også finder lampen i sort og hvid.