NYHED - Caleo TV Pendel – Nu er den her!

11. oktober 2019
NYHED - Caleo TV Pendel – Nu er den her!
En elegant og eksklusiv nyhed, der lyser op i efterårsmørket, er Caleo TV Pendlen fra det velkendte LE KLINT. Den er designet af Rikke Frost, som du måske kender fra dr programmet Danmarks næste klassiker. I programmet får fem dygtige designere til opgave, at designe en klassiker indenfor forskellige kategorier. Blandt andet kategorierne; sofaer og lamper, som begge blev vundet af den århusianske designer Rikke Frost.

Efter programmet har LE KLINT valgt at sætte Rikkes vindelampe i produktion, og udvider serien med to mindre pendler. Lampen er lavet, så den til perfektion passer ind i deres klassiske kollektion og samtidig tilfører den noget helt nyt; Det er en ny fortolkning af den velkendte foldeteknik, med et strejf af østens origami - den er både klassisk og moderne i sit udtryk, dom passer perfekt ind i LE KLINTs DNA, hvor dansk design og kvalitetshåndværk ligeledes får stor opmærksomhed.

Lampens skærm er foldet i papir med et ophæng i metal. Indeni den kuglerunde skærm, er lyskilden skjult og giver et fantastiske diffust lys, når lampen tændes og virker let og elegant når den hænger fra loftet. Den er perfekt over spisebordet, hvor den lyser op og samtidig fungerer som et dekorativt element i hjemmet – selv når den er slukket.

Pendlen er blevet døbt ’Caleo’, som på latinsk betyder ’fremhæver’. Der hentydes naturligvis til de brune opstrengninger, der fremhæver lampens plisseringer.

De to mindre pendler i Caleo-familien, har samme mønster og opstrengninger, mens ophænget og mønstrets retning, minder om de lamper vi kender fra LE KLINT. Hver lampe har deres egen form, men alligevel en tydelig rød tråd og kan både hænge alene og sammen.

Du finder Caleo Small, Caleo Medium og Caleo TV Pendel her.