ANGLEPOISE – Funktionel nyhed på webshoppen

17. oktober 2019
ANGLEPOISE – Funktionel nyhed på webshoppen
Byd velkommen til de industrielle og absolut funktionelle lamper fra Anglepoise. Det britiske brand er bedst kendt for deres klassiske arkitektlampe, men har gennem tiden bevist, at de kan mere end det.

Den klassiske arkitektlampe er efterhånden set i mange forskellige udgaver. Anglepoise Original 1227 bordlampe, var den første der blev designet med fjederkonstruktion, som blev opfunden af grundlæggeren af Anglepoise; bilingeniør, George Carwardine. Efter at have udtænkt den nye formel til fjederen, opdagede han, at den kunne anvendes til at understøtte en svingarm, som derved let kunne justeres og samtidig holde sin position i stilstand – ligesom vi kender det, fra arkitektlampen.

I dag er der flere videreudviklinger af lampen, som også har været inspiration for hele Original 1227 serie, hvor både pendler, gulvlampen, væglampen og forskellige udgaver af bordlampen indgår.

Anvend Anglepoise i hele indretningen


Hvis du jævnligt arbejder eller studere ved et skrive-, eller arbejdsbord, har du brug for et godt arbejdslys. Sværmer du mest for den klassiske bordlampe, kan du vælge mellem flere forskellige praktiske løsninger – Én udgave med fod, én der er udstyret med en skruetvinge, til at sætte på bordkanten eller den med beslag, så lampen kan monteres på bordpladen.

Anglepoise lamperne er ikke kun til arbejdsområdet, men kan anvendes i hele hjemmet. Vælg mellem tre forskellige størrelser pendler, til at hænge over spise- eller køkkenbordet. En gulvlampe, med den fleksible arm, til at justere lyset i den ønskede retning, fungerer perfekt som læselampe i stuen. Eller væglampen – enten som en simpel udgave eller en udgave, der ligeledes er forsynet med svingarm, som især er en god løsning i forbindelse med elevationssengen, hvor den kan trækkes med ud fra væggen.

Det tidløse design har holdt fast i den karakteristiske form og fantastiske funktion, selvom det har godt 80år på bagen. Samtidig har den simple lampe fået et moderne touch, i form af nye farver og finjustering af små detaljer. Perfekt til den skandinaviske stil, hvor den giver et eksklusivt look og en fantastisk belysning.

Se det flotte udvalg af Anglepoise lamper her.