Nyheder - Populære lamper – Går i Sort

12. november 2019
Nyheder - Populære lamper – Går i Sort
Lampen er en uundværlig del af indretningen – de giver ikke bare et godt lys, men er også et særligt dekorativt element. Sorte lamper er meget populære i indretningen og nemme at få til at passe ind. Alle farver harmonerer flot med sort og finder du en lampe med et særligt tvist, skaber det liv i indretningen, uden af farven springer i øjnene.

Black Friday Limited Edition fra Belid


I forbindelse med Black Friday har Belid lanceret Primus Pendel Black - En helt sort udgave af den klassiske pendel, der for alvor blev populær i 80’erne og fortsat hænger over mange spiseborde verden over – og ikke uden grund. Det simple design er ikke bare elegant, men giver også et fantastiske lys der ikke blænder, når man sidder omkring spisebordet.

Den stilrene Primus Pendel i sort, er tilgængelig indtil den 2. december 2019

En sort lampe går aldrig af mode


Belid er ikke de eneste der har valgt, at lave en sort relancering af en populær lampe inden Black Friday. Fra Nuura har vi fået den elegante og stilfulde Blossi Bordlampe Black. Siden starten af 2018 har Blossi serien været tilgængelig i guld, med en skærm af klar glas. Den nye version er sort med en hvid glasskærm, der tillader et hyggeligt blødt lys i hjemmet, samt et yderst eksklusivt look.

Med inspiration fra skoven, har Umage skabt en serie af pendler i træ, med et minimalistisk formsprog. Som noget nyt fås den simple pendel nu også i sort eg. Chimes Pendel Black giver et blødt og roligt nedadgående lys, og med en diameter på blot 3,4cm og en længde på 22cm. fungerer lampen som en fin lille detalje i indretningen – både alene, i par eller i en klynge.

Sort er et klassisk look, der er kommet for at blive. I et hjem med mange farver kan en sort lampe skabe ro, mens den bakker op om det minimalistiske udtryk, i den skandinaviske indretning. Hos Lampemesteren har vi et bredt udvalg af sorte lamper – alt lige fra gulvlamper til loftlamper, sat lamper til udendørs brug.

Se hele vores store udvalg af smukke lamper, i klassisk sort.

Læs evt. mere om Black Friday hos Lampemesteren her.