Byd designerbrandet HAY velkommen på shoppen

4. december 2019
Byd designerbrandet HAY velkommen på shoppen
Det danske designbrand HAY, har i den grad haft stor succes indenfor møbeldesign, siden firmaet blev etableret i 2002. i 2015 udvidede man sortimentet med en kollektion, som udover at bestå af møbler også indeholdt tilbehør til boligen og lamper. Kollektionen, ved navn Wrong for HAY blev skabt i samarbejde med Sebastian Wrong, og især belysningsdelen tiltrak sig en del opmærksomhed.

På baggrund af succesen, har Sebastian Wrong i samarbejde med HAY i dag belysningsbrandet Wrong.london, som er 100% dedikeret til belysningsprodukter.

Hay har et stort udvalg af flotte og inspirerende lamper til alle rum. Deres sortiment byder både på bordlamper, gulvlamper, pendler og væglamper i deres minimalistiske, nordiske design som er yderst velegnet i den skandinaviske indretning. Deres opsigtsvækkende design, ses tydeligt i forbindelse med deres lamper, hvor den nytænkende tilgang skaber spændende belysning med fokus på funktion og kvalitet.

Mangler du en pendel over spise-eller sofabordet, er Sinker Pendlen det perfekte valg – lampens diffuse lys giver en varm og hyggelig stemning omkring samlingspunktet, med det stilrent og minimalistisk design. Er du i stedet på udkik efter hyggebelysning til reolen eller sengebordet er den simple Turn On Bordlampe lige noget for dig. Den cylinderformede base i aluminium giver en spændende kontrast, til den kuglerunde skærm i opalglas. Den fungerer samtidig som tænd-/sluk-knap, når man roterer hele basen; design møder funktion i en innovativ og dekorativ bordlampe.

Se hele vores udvalg af HAY lamper fra wrong.london her.