Tag godt imod Multi-Lite Small serien fra GUBI

11. december 2019
Tag godt imod Multi-Lite Small serien fra GUBI
Den fantastiske Multi-Lite Pendel fra Gubi fås nu en mindre version; Mulit-Lite Small Pendel, som måler 25 cm. i diameter og har en højde på 33 cm. Samt en Multi-Lite Bordlampe med en fuld højde på 50 cm.

Den karakteristiske lampeskærm består af flere forskellige elementer; to cylinderformede skærme i midten, som skjuler lyskilden i centrum og tillader et op- og nedadgående lys. De to ydre skærme har hver form som en fjerdedel af en kugle og kan roteres omkring lampens midterakse. De kan derved placeres, så de danner en halvkugle, der enten lader lyset slippe ud for neden eller for oven. De to skærme justeres uafhængigt af hinanden og giver derfor mulighed for at indstille dem i en asymmetrisk position, der ikke bare giver lampen et spændende og iøjefaldende look, men skaber på samme tid et asymmetrisk lys.

Ringen i det blanke metal, er en super flot detalje, der indrammer den dekorative lampeskærm – kombineret med den sorte ledning i stof, er det sofistikerede udtryk og den høje kvalitet nøje gennemført.

Den fascinerende lampe giver ikke blot en spændende belysning til rummet, men tiltrækker sig opmærksomhed med de rene linjer, simple design og spændende grafisk udtryk. Den er et godt eksempel på designeren Louis Weisdorfs sans for at arbejde med de grafiske elementer, med fokus for det industrielle design. Hans fascination af lys, lysindfald og hvordan lys påvirker et rum, kommer i stor grad til udtryk i Multi-Lite serien.

Du finder Multi-Lite Small serien her, hvor du også kan udforske resten af den dekorative Multi-Lite serie.