Kampagne - 20% rabat på Oslo Wood Gulvlampe fra Northern

7. januar 2020
Kampagne - 20% rabat på Oslo Wood Gulvlampe fra Northern
Går en tur i Oslo en sen vinteraften og lægger mærke til hvordan træerne i centrum af Oslo, filtrerer by-lyset når det rammer træernes toppe – så kan man tydeligt fornemme den stemning, som designeren Ove Roger har ladet sig inspirere af, da han designede den karakteristiske Oslo Wood Gulvlampe.

På samme, måde som lyset opleves når det rammer træernes toppe, spreder Oslo Wood lampen lyset gennem konturerne i lampens skærm. Den fleksible skærm kan justeres, så lyset skinner i den retning man har behov for det. Gennem den semitransparente lampeskærm, skinner et diffust og behageligt lys ud i rummet, mens det opadgående lys reflekteres i omgivelserne og giver ligeledes et blødt lys.

Det moderne og strømlinede design passer let ind i den skandinaviske indretning, hvor især den afslappende stemning fra naturen, får øget opmærksomhed. Vælg mellem flere forskellige farver og find den der bedst passer ind i din indretning; Guld, sort eller hvid stativ, med en skærm i enten sort, grøn, beige eller lys blå.

Med den smukke gulvlampe er der lagt op til en hyggelig stemning i hjemmet – ikke kun på grund af det stemningsgivende lys, men også på baggrund af associationerne til den norske natur og ikke mindst en gåtur blandt Oslos høje træer.

Du finder din Oslo Wood Gulvlampe her, hvor du får 20% rabat hele januar.