NYHED - LED stearinlys med unik 3D flamme

5. marts 2020
NYHED - LED stearinlys med unik 3D flamme
Du kender sikkert allerede de batteridrevne LED fyrfadslys, der oftest anvendes som et sikkert alternativ til levende lys. Det findes i alle mulige afskygninger; LED stearinlys med eller uden bevægelig flamme og nogle med fjernbetjening og timer-funktion.

Fra det danske brand Uyuni Lighting har vi fået de smukke Uyuni stearinlys på shoppen. Det unikke ved Uyuni Lightings produkter, er deres Patenterede 3D flamme, der er særlig livagtig og giver en let blafrende fornemmelse, når den er tændt. Den særlige flamme har ingen fysisk bevægelse og bruger derfor ikke store mængder strøm på at holde bevægelsen i gang. I stedet har de anvendt den LED-teknologi, som allerede eksisterer og skabt en form og flamme, der til forveksling ligner en rigtig flamme.

For at skabe et endnu mere realistisk lys, har Uyuni Lighting givet kronelysene og bloklysene en overflade af voks. Du han derfor let have dem til at stå i en lysestage, lanternen eller måske i en juledekoration, uden man opdager forskellen. Til gengæld får du den samme stemning og varme lys, som du ville fra et rigtigt stearinlys.

Med de elektroniske lys, skal du ikke være bekymret for brandfaren, da lysene hverken bliver varme eller brænder ned. Derudover er stearinlysene med batteri, et godt alternativ hvis du vægter hyggen og indeklimaet højt, da de ikke forurener dit hjem.

Med Uyuni har du mulighed for at betjene dine LED stearinlys med fjernbetjening. Fjernbetjeningen købes separat og kan anvendes til alle kunstige stearinlys fra Uyuni. Lysene kan også anvendes uden fjernbetjening, men den giver nogle ekstra muligheder; eksempelvis timer-funktion og dæmpning i tre styrker.

Læs mere og se vores udvalg af Uyuni stearinlys her