Nyt medlem af LE KLINT-familien; CYLINDER

22. april 2020
Nyt medlem af LE KLINT-familien; CYLINDER
De klassiske og velkendte hvide plisséer kommer nu i en ny version. Den nye serie har på baggrund af sit formsprog fået navnet; Cylinder. Hele serien består af Cylinder pendlen i tre forskellige versioner, samt Cylinder bordlampen i to forskellige størrelser.

Serien er designet med inspiration fra Model 375, som blev lanceret i forbindelse med LE KLINTs 75års jubilæum i 2018. Med udgangspunkt i LE KLINTs velkendte DNA, har man haft fokus på at integrere det rene, enkle og skandinaviske udtryk. Det tidløse og organiske udseende har et moderne touch og passer let ind i den nordiske indretningsstil, som verden fortsat omfavner og tager til sig.

Som en kontrast til de hvide skærme, har lampen en base eller ophæng i sortbejdset egetræ. Det giver serien et eksklusivt touch, som er gennemført med en sort tekstilledning. Når lampen tændes, oplyses den hvide papirskærm og sender et diffust lys ud i rummet. En smuk stemningsfyldt lampe over spisebordet, eller som hyggebelysning på kommoden eller natbordet.

Se hele Cylinder serien her