Flowerpot Portable VP9 Bordlampen - Nyhed fra &tradition

16. september 2020
Flowerpot Portable VP9 Bordlampen - Nyhed fra &tradition
&tradition hopper med på de moderne tendenser og lancerer nu den populære Flowerpot Bordlampe i en bærbar version; Flowerpot Portable VP9 Bordlampen. Lampen er en mindre version af den originale VP3 Bordlampe, men er ellers tro mod det ikoniske design. Til sammenligning måler To Go lampen 29,5 centimeter i højden, mens den originale har en højde på 50 centimeter.

Flowerpot VP9 har indbygget LED, med 3-trins dæmperfunktion, så du kan indstille lysstyrken til enten 100%, 50% eller 20%. Lyset justeres let via kuglen på toppen af skærmen, der har fået touch-funktion på den nye version. På en fuld opladning kan lampe lys i 11 timer på 100% lysstyrke og endnu længere ved 50% eller 20%.

  • Bærbar lampe
  • Indbygget LED
  • 3-trins dæmpefunktion

Flowerpot bordlampen blev designet af Verner Panton i 1968, men er fortsat en populær lampe i den moderne indretning. Den var oprindeligt tiltænkt restaurationsbranchen, men fandt hurtigt vej hjem i den private bolig. Den nye transportable bordlampe kan med fordel både anvendes i hjemmet, på cafeer eller restauranter til at skabe en hyggelig og indbydende stemning – både indenfor og udenfor.

Er du med på nutidens retrobølge er flowerpot-lampen et must i hjemmet. Den tidløse lampe har i den grad vist sit værd som designklassiker – Et unikum, der symboliserer et stykke dansk designhistorie og designmæssigt passer ind i mange stilarter. Kombineret med den trådløse tendens, passer lampen perfekt ind i alle hjem.

Lampen kan forudbestilles her og er klar til levering fra slutningen af december 2020.