NYHED - Limited Edition fra GUBI - 90 år med Bestlite

25. september 2020
NYHED - Limited Edition fra GUBI - 90 år med Bestlite
For at markere lampen 90-års jubilæum i 2020, lancerer GUBI en Limited Edition Bestlite serie, der består af BL1 Bordlampen, BL3 Gulvlampen, samt BL5 og BL7 væglamperne i en nikkel-finish. Der bliver kun produceret 300 stk. af hver model, som hver især har en lille metalplade, med ’Bestlite 90’ logoet indgraveret. Det minimalistiske og alligevel særprægede design har stærke referencer til Bauhaus-stilen – en moderne klassiker der passer til ethvert hjemmekontor, arbejdsområde eller som belysning på natbordet eller kommoden i stuen.

Den eftertragtede Bestlite Bordlampe, blev designet af Robert Dudley i 1930. Den blev kendt i Storbritannien, da den daværende premierminister Winston Churchill, personligt valgte Bestlite Bordlampen til sit skrivebord. Historien siger at han endda havde lampen med på hans utallige af ture rundt i verden. Det blev det store gennembrud for Bestlite lampen, der gennem tiden er elsket af både arkitekter, designere og designelskere og anses i dag, for at være en sand klassiker.

Bestlite kollektionen ligger blandt Gubis mest solgte produkter og med 90 år på bagen, har lampen bevist sit værd som en tidløs designklassiker.

Se BL90 Limited Edition serien i nikkel her, hvor den kan bestilles fra den 3. september - så længe lager haves!