Ny fond, med fokus på børns drømme

2. oktober 2020
Ny fond, med fokus på børns drømme
Med et ønske om at give en håndsrækning til særligt udfordrede børn, har Lampemesteren oprettet Lampemesterens Drømmefond. Pr. 1. oktober 2020 donerer Lampemesteren 5 kroner pr. ordre i både butik og på webshoppen til fonden. Derudover kommer der løbende arrangementer, auktioner og konkurrencer, hvor overskuddet ubeskåret går til Drømmefonden. 2 gange årligt bliver der nøje valgt et eller flere ønsker blandt ansøgerne, der får opfyldt sine drømme.

Drømmer om at skabe lys i børn øjne
Drømmefonden er for alle – uanset om der er tale om ét enkelt barns eller flere børns drømme. At få en drøm opfyldt kan gøre en kæmpe forskel for det enkelte barn – en positiv følelse, der varer ved og styrker barnets selvtillid. Samtidig giver en opfyldt drøm, troen på at tingene kan ske! En drøm er aldrig for lille eller for stor. Det kan være alt fra en tur i en Lamborghini eller et eksemplar af barnets favorit action figur, til et ønske på en legeplads eller til en gruppe af børn, der drømmer om en fælles oplevelse.

”Fonden er noget vi bærer med stolthed og vi ønsker at gøre en forskel – vi ser utroligt meget frem til, at kunne opfylde drømme hos børn, der virkelig trænger til en god oplevelse” – Gitte Brændgaard.

At være barn er ikke altid nem - at være barn med særlige udfordringer, er absolut ikke nemmere. Mange børn, kæmper til dagligt med forskellige udfordringer – alt fra social mistrivsel til livstruende sygdomme. Lampemesterens Drømmefond er baseret på et ønske, om at give en håndsrækning, ved at opfylde drømme for netop de udfordrede børn i Danmark.

Læs mere om Lampemesterens Drømmefond her