Flos’ May Day lampe fejrer 20-års jubilæum

12. november 2020
Flos’ May Day lampe fejrer 20-års jubilæum
I forbindelse med May Day lampens 20-års jubilæum lancerer Flos en jubilæumsudgave af den multifunktionelle lampe. May Day fås derfor i et begrænset antal af 2020 stk., hvor krogen er produceret i aluminium, i modsætning til den oprindelige version i polypropylen. Jubilæumslamperne er alle nummereret med jubilæumsåret, sammen med et unikt serienummer samt designerens underskrift, der er indgraveret i krogen.  

Fra værkstedslampe til multifunktionel belysning i hjemmet
Den typiske værkstedslampe eller industrilampe er designet, så man let kan placere lampe netop der, hvor man har behov for belysning. Især på værksteder, hvor man arbejder med biler eller lastbiler, er lampen perfekt til at give det nødvendige lys. Hovedfunktionen med lampen er monteringsmetoden, hvor lampen er designet med en krog, for hurtig og let at kunne placere lampen der hvor man skal arbejde.

I takt med at det industrielle udtryk har fundet vej ind i indretningen, har de industrielle lamper også gjort sit indtog. Flos lancerede for 20 år siden, den flotte May Day lampe - designet af den prisvindende designer; Konstantin Grcic. På samme måde som værkstedslampen kan May Day lampen placeres utallige af steder i hjemmet - på en knage, en trappe eller en krog over spisebordet. Lampen kan desuden stilles på den kegleformede skærm, så den også kan anvendes kan placeres på gulvet eller på et bord - en anderledes lampe, der giver praktisk belysning og personlighed i indretningen.

Du finder jubilæumsudgaven af May Day lampen her