Louis Poulsen lancerer Panthella 320 Bordlampen

4. januar 2021
Louis Poulsen lancerer Panthella 320 Bordlampen
Med en mission om at skabe en lampe, der ikke blot reflekterede lyset i skærmen, men også i lampens organiske fod, designede Verner Panton i 1971 den ikoniske lampe; Panthella Bordlampen. Det afbalancerede design reflekterer lyset 360 grader ud i rummet og du får det optimale ud af din bordlampe.

Lampen kan i 2021 fejre sit 50-års jubilæum. I den forbindelse lancerer Louis Poulsen den populære bordlampe i ny størrelse – den perfekte mellemstørrelse.

Panthella 320 Bordlampe - Den perfekte størrelse

Lampen blev originalt designet med en højde på 58 cm og en diameter på 40 cm. I efteråret 2016 havde Panthella MINI Bordlampen verdenspræmiere. Med en højde på 33,5 cm og en diameter på 25 cm, er miniversionen langt mere alsidig og kan let integreres i indregning – selv hvor pladsen er trang.

Med den nye Panthella 320 bord, bestræber Louis Poulsen sig på, at ramme den perfekte mellemstørrelse; En højde på 43,8 cm og en diameter på 32 cm.  

Panthella bordlampe med ny finish – Metalliseret messing

Udover den nye størrelse kommer den populære lampen i en ny metalliseret messing finish. Den nye finish er i metal med spejleffekt, skaber genklang til Verner Pantons fascination af design. Den metalliske finish lader Panthella udvide sin funktionalitet, ved at skabe varme refleksioner og dybde, mens lampens karakteristiske organiske former samtidig kommer stærkt til udtryk.

Panthella 320 bordlampen kan købes her, hvor du finder lampen med tre forskellige finish; højglansforkromet, opal eller den nye metalliserede messing finish.