Multi-Lite Sort/messing - En klassiker i ny forklædning

28. januar 2021
Multi-Lite Sort/messing - En klassiker i ny forklædning
Multi-lite lampen er efterhånden ved at være en vaskeægte klassiker, der er med sit iøjnefaldende design er en utrolig smuk tilføjelse til ethvert hjem. Den kommer allerede i flere varianter, men pendlen fås nu også i en smuk sort/messing nuance. Den nye farve har en varm glød fra det gyldne messing, men i en moderne sort, som alligevel ikke ér helt sort.

Den består af to cylinderformet skærme, der omkredses af de to kvarte kugleformede. De to ydreskærme kan roteres individuelt omkring centeraksen, hvorved de let placeres i flere smukke kombinationer. Den karakteristiske lampe kan derfor både lyse op, nedad eller indstilles til at sende et asymmetrisk og kunstnerisk lys ud i rummet. Den legende konstruktion giver ikke bare en funktionel belysning, men en lampe der indbyder til leg med lyset.  

Multi-Lite serien blev designet af Louis Weisdorf tilbage i 1972. Lampekollektionen afspejler Weisdorfs lidenskab for objekter, der kan ændres af brugeren, involverer dem i designprocessen og tilbyder et mere dynamisk design.

Vælg mellem den lille Multi-Lite pendel og den store her, der begge fås i den nye ekstravagante nuance.