Knit-Wit lamper i ny farve; Tweed Green

1. februar 2021
Knit-Wit lamper i ny farve; Tweed Green
Knit-Wit Tweed Green er den ny farve i den populære lampekollektion fra Made By Hand. Den skønne farve har fået navnet ”Tweed Green” på grund af det klassiske tweedy look. Ved at kombinere to tråde – en grøn og en sølvfarvet, får man en dyb grøn farve, der samtidig reflekterer lyset smukt.

Kendetegnet ved Knit-Wit serien, er den anderledes lampeskærm, der er fremstillet i strik. Materialet giver lampen et karakteristisk og dekorativt udseende. Selvom strikketeknikken er århundreder gammel, er det en fantastisk teknik, når man ønsker at skabe de komplicerede former, uden syninger og andre samlinger.

Det farverige og personlige hjem

Vi bliver mere og mere beviste om at får farver ind i vores indretning. De farverige tendenser ser ud til at tiltage i 2021, hvor mange skifter det hvide porcelæn, mindre møbler og lamperne ud, med farverige alternativer og anderledes materialevalg.  

Kombineret med at naturen fortsat har en stor plads i indretningen, passer den nye Knit-Wit farve perfekt ind i nutidens tendenser. Udover at tilføre rummet farve, giver den grønne farver en rolig og afslappende fornemmelse i rummet, samt et diffust lys 360 grader ud i omgivelserne.

Hop med må moden, med en af de nye Knit-Wit lamperne - Se hele Knit-Wit serien i Tweed Green her